“СОТА Каса” — ПРРО без обмежень

1225 24.09.2024

Програмний РРО “СОТА Каса” продовжує тішити приємними новинами. Відтепер ви можете підключати стільки кас, скільки вам потрібно, а також реєструвати необмежену кількість чеків! 

Це чудова можливість для вашого бізнесу, тим паче за акційною ціною — всього 490 грн. Адже акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок” триває. І до 30 вересня ви отримуєте вигідну пропозицію — знижку -50% на користування “СОТА Каса” на цілий рік. Із “СОТА Каса” не потрібно купувати додаткові ліцензії для кожної точки продажу: підключайте необхідну кількість кас без зайвих витрат!

Отримати рахунок

“СОТА Каса” — вебрішення, яке повністю покриває потреби малого та середнього бізнесу у фіскалізації електронних чеків до ДПС. Переваги “СОТА Каса” очевидні, і якщо ви досі не користувалися цим програмним РРО, саме час розпочати:

  • продавайте свої товари із “СОТА Каса” будь-де і будь-коли;
  • жодних обмежень по кількості кас і кількості зареєстрованих чеків;
  • не потребує встановлення, адже працює через браузер; 
  • миттєва реєстрація чеків, готовий набір довідників, відправка електронних чеків на е-mail або в смс; 
  • доступна ціна — всього 490 грн на рік у період акційної пропозиції “Час вигідних покупок”; 
  • оперативна технічна підтримка від розробника ПРРО — компанії Linkos Group.

Отже, ПРРО без обмежень “СОТА Каса” несе у собі суцільні плюси для вашого бізнесу. На додаток, замовивши ліцензію до кінця вересня 2024 року нові клієнти сервісу отримують знижку -50% на користування даним ПРРО протягом року, завдяки діючій акції “Час вигідних покупок” від ПРРО “СОТА Каса”. 

Правила акції

Із “СОТА Каса” ви зможете працювати з будь-якої точки світу, коли вам зручно, адже для запуску ПРРО вам достатньо мати браузер з доступом до мережі інтернет. Відтепер реєструвати е-чеки у ДПС — максимально легко та швидко! Долучайтеся до СОТА, реєструйте необмежену кількість чеків та підключайте стільки кас, скільки вам потрібно. Розширяємо свої можливості разом без зайвих витрат!

Маєте додаткові запитання? Наш відділ продажу працює для вас за номерами телефону:

+380 44 344 07 44
+380 67 344 07 44